Αν προνοήσετε, μπορείτε να ξεπαγώσετε το ψάρι κατά τη διάρκεια της νύχτας μέσα στο ψυγείο. Αυτός...

Add a comment

Περισσότερα...

Για την κατάψυξη θαλασσινών στο σπίτι, προτιμήστε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Αρχικά, πρέπει να...

Add a comment

Περισσότερα...

Πολλά ψάρια και οστρακοειδή, ψύχονται μόλις μερικές ώρες μετά τη συγκομιδή, ενώ μπορεί να πάρει...

Add a comment

Περισσότερα...

Βήμα 1

Τοποθετήστε το ψάρι στην επιφάνεια εργασίας, κρατήστε το από την ουρά με το αριστερό χέρι...

Add a comment

Περισσότερα...