Η Μεσογειακή Διατροφή αντικατοπτρίζει, όπως υποδεικνύει και το όνομά της, τις τυπικές διατροφικές...

Add a comment

Περισσότερα...

Η EuropeanFoodSafetyAuthority (EFSA) γνωμοδότησε ότι τα ωμέγα-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα...

Add a comment

Περισσότερα...

Ναι! Το ελεύθερης αλιείας έχει ποσοστό λίπους 3% ενώ το ιχθυοκαλλιέργειας 6-7% μ.ο. Στην διαφορά...

Add a comment

Περισσότερα...

Η τσιπούρα και το λαβράκι Ελληνικής Ιχθυοκαλλιέργειας, δύο ψάρια υψηλής πρωτεϊνικής αξίας...

Add a comment

Περισσότερα...